tiistai 5. tammikuuta 2010

Erilaisuus on kaunista?

Kaupungissa jossa asun tällä hetkellä, ei ole kovin montaa erikoisliikettä. Ne pari pientä erikoisliikettä, jotka täällä ovat, ovat sisustukseltaan todella poikkeavia nykyajan liikkeiden modernista tyylistä. Kaverini ovat sitä mieltä, että näissä liikkeissä on epämiellyttävä käydä koska ne ovat niin pimeitä ja tunkkaisia. Minä taas nautin juuri siitä, että ne kuvastaa sitä mitä ne ovat. Ne ovat toinen maailma, elämys! Ei kaikkialla tarvitse olla valkoiset seinät ja kukkia pöydillä.
Ulkomailla parasta on kierrellä sivukujia ja löytää sieltä erilaisia erikoisliikkeitä. Persoonallisia, kivoja ja hassuja. Sieltä on paljon mielekkäämpää ostaa tuliaisia tai itselle matkamuistoja, koska samoja tuotteita ei varmastikkaan muualta löydy. Samalla tuetaan paikallista työvoimaa ja ehkä jopa yksityisyritystä, eikä jälleen kerran tuhlata rahoja suurille kansainvälisille ketjuille. Miksi minä matkustaisin Espanjaan mennäkseni shoppailemaan Zaraan?
Joillekin erilaisuus on kaunista. Jotkut haluavat kaikkialla olevan samaa tuttua ja turvallista. Minä nautin erilaisuudesta ja vaihtelusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti